Cea mai proasta aparitie la Globurile de Aur sau cum sa nu te imbraci la un eveniment mondenMo'Nique, distinsa in cadrul Globurilor de Aur cu titlul de cea mai buna actrita intr-un rol secundar nu a avut parte de o aparitie eleganta pe covorul rosu. Acordand prea multa atentie gestionarii emotiilor si pregatirii speech-ului, Mo'Nique a "uitat" cel mai probabil sa se epileze. Totul a iesit la iveala intr-un moment de maxima intensitate, atunci cand Mo'Nique si-a ridicat rochia de seara


Daca ieri am vorbit despre cele mai bune aparitii de pe covorul rosu al Globurilor de Aur, astazi e randul celor nu au avut parte de prea mult succes. Mo'Nique, detinatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, nu mi-a atras atentia sub nicio forma, prin tinuta adoptata.

Rochia fara bretele Reem Acra nu a fost atat de spectaculoasa incat sa merite includerea in categoria celor mai bine imbracate vedete.

Lucrurile s-au schimbat radical in momentul in care am vazut aceste imagini, devenite virale. Cine stie, poate vom asista la nasterea unui nou trend sau cel putin la revigorarea unor vremuri demult apuse. Cu siguranta ultra feministele vor fi in asentimentul lui Mo'Nique.

De altfel aparitia lui Mo'Nique e mai degraba un fashion statement, nefiind prima oara cand aceasta se afiseaza la evenimente mondene, asa cum a lasat-o natura. Mo'Nique a declarat in repetate randuri ca nu se epileaza deoarece vrea sa arate ca o autentica femeie de culoare, parul de pe picioare fiind se pare una din notele distinctive, proprii ale unei negrese autentice.

Te-ar mai putea interesa si cele mai frumoase rochii de seara din cadrul festivitatii decernarii Globurilor de Aur

Foto: Softpedia