Cum arata o familie la moda ? Carine Roitfeld & Family


Foto: Fashionising

Desi prea putin s-a scris despre Carine Roitfeld pe blogurile din Romania, cred ca ar trebui sa ii pastram un loc de onoare deasupra Annei Wintour, devenita poate prea celebra ca urmare a filmului "Diavolul se imbraca de la Prada". Carine Roitfeld poate fi pe buna dreptate numita una din cele mai elegante si mai bine imbracate femei din lume. Nu degeaba este redactorul sef al Vogue Paris. Mai nou, Carine Roitfeld, o femeie de la care ne putem inspira in materie de stil, a pozat alaturi de cei doi copii ai sai.


Editorialul a fost realizat pentru T Magazine, Carine Roitfeld aparand intr-o tinuta aproape office, alaturi de cei doi copii ai sai: Julia Restion - Roitfeld si Vladimir Restoin - Roitfeld. Iata deci cum arata o familie la moda.

Cat despre Carine Roitfeld, ar trebui sa aflati ca desi are 50 de ani inca mai afiseaza silueta unei tinere de 20. Nu ii plac gentile si ceasurile si nu se foloseste de Botox sau de avantajele chirurgiei estetice. Poate ca nici nu are nevoie din moment ce in 2006 a fost desemnata imaginea parfumului Black Orchid semnat Tom Ford.

Tatal Carinei Roitfeld a fost un producator de film de origine rusa. Mama, o frantuzoaica foarte stilata. Poate de aici si copilaria burgheza de care s-a bucurat.

Lectia cea ma valoroasa de stil pe care am primit-o de la Carine Roitfled este ca daca nu ai bani sa iti cumperi piese de vestimentatie foarte luxoase si intotdeauna in pas cu cele mai noi tendinte, ar trebui sa te rezumi la achizitionarea unor piese vestimentare clasice, nemuritoare si sa iti schimbi macar o data pe an panotfii cu unii in trend.

Cum arata apartamentul lui Carine Roitfeld?

© 2008 Taschen GmbH. All Rights Reserved, via I Want to Be a Roitfeld


Aparitii inedite ale lui Carine RoitfeldFoto: Fashionising


© 2009 Getty Images via I Want to Be a RoitfeldFoto: Style.com via I Want to Be a Roitfeld


© 2009 Getty Images via I Want to Be a Roitfeld