Hot:Prezentare geniala la lenjeria de luxO reclama senzuala la lenjerie, menita sa starneasca fantasme trecatorilor parizieni. Sau cu alte cuvinte: cum ne putem transforma peste noapte in voyeuri? O reclama pe care merita sa o vedeti, indiferent de gen sau preferinte.

E un fel de reclama reality show. Cei de la Aubade, producator de lenjerie de lux au lansat campania French Art of Loving sau arta frantuzeasca de a iubi, testand reactia live a parizienilor. Timp de zece zile, cei de la Aubade au reinventat fantezia erotica a "vecinei sexy de alaturi". Reactiile trecatorilor au fost pe masura.

De altfel, producatorul de lenjerie de lux Aubade nu este la prima tentativa de acest gen, fiind recunoscut pentru erotismul campaniilor publicitare.
Concluzia: iata ce poate face o lenjerie bine aleasaVia: The Lingerie PostLoading...


3 comentarii:

  1. Super tare reclama, insa putin cam sexy :D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. O reclama bine gandita, atragatoare, incitanta atat pentru barbati si cat si pentru femei. Isi atinge publicul tinta, iar cum sexul free vinde orice, se incadreaza in tipar.

    RăspundețiȘtergere
  3. O reclama bine gandita, atragatoare, incitanta atat pentru barbati si cat si pentru femei. Isi atinge publicul tinta, iar cum sexul free vinde orice, se incadreaza in tipar.

    RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.