Jean Paul Gaultier inspirat de AvatarStiu ca e la moda fenomenul Avatar si ca poate exagerez cu asemanarile. Dar colectia de haute couture primavara vara 2010 a lui Jean Paul Gaultier ma face sa ma gandesc la atmosfera din Avatar.

De altfel, designerul insusi s-a declarat un fan al filmului Avatar. Iar potrivit celor de la New York Times, colectia de haute couture a lui Gaultier e de fapt o combinatie de influente aztece, Avatar si Apocalipse Now.

Poate ca totul a pornit de la influentele aztece, iar similitudinea cu Avatarul a fost adaugata pe parcurs sub impactul imaginarului colectiv.

Pentru ca nu sunt in masura sa comentez si sa analizez colectii de haute couture o sa ma rezum la descrierea prezentarii.

Potrivit celor de la Telegraph, Jean Paul Gaultier a transformat prezentarea intr-o fiesta mexicana.

"Coloana sonora" a fost asigurata de soprana peruviana Yma Sumac si de veterana salsei, Luis Marino. Cantareata Arielle Dombasle a incheiat show-ul defiland alaturi de Jean Paul Gaultier intr-un corset rosu aprins.


4 comentarii:

 1. Filmul Avatar a iscat o isterie mondiala. Sunt curios ce isterie va lansa cand apare filmul Avatar 2 in trei dimensiuni ... Avatar 3D o sa schimbe atunci rotatia planetei. Oricum tare prezentarea ...

  RăspundețiȘtergere
 2. nu-mi place colectia ...

  RăspundețiȘtergere
 3. O sa apara Avatar 2, se pare ca va fi o trilogie si cel mai probabil Avatar va lua si Oscarul, fiind cel mai bine cotat la casele de pariuri

  RăspundețiȘtergere
 4. O sa apara Avatar 2, se pare ca va fi o trilogie si cel mai probabil Avatar va lua si Oscarul, fiind cel mai bine cotat la casele de pariuri

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.