Michelle Obama cu o noua tunsoare bobCred ca am mai spus-o si cu alte ocazii: tunsoarea bob e o coafura ce va ramane mereu la moda, chiar daca ne place sau nu. Desi am fi tentati sa vedem tunsoarea bob ca pe ceva desuet, tot mai multe vedete opteaza pentru ea. Cea mai noua "ambasadoare" a tunsorii bob este Michelle Obama.

Mai intai a fost Victoria Beckham cu un bob lung ce le-a facut pe femei sa dea fuga la coafor. Sa nu uitam de Christina Ricci sau Rihana. Si bineinteles sa nu uitam nici de Madonna. Katie Holmes poate fi inscrisa si ea in categoria vedetelor ce au revolutionat tunsoarea bob, chiar in 2009, la 100 de ani de la "atestarea documentara" a acestei coafuri.

Apoi, spre finalul lui 2009 a aparut din nouVictoria Beckham cu o noua versiune a tunsorii bob

Iar la inceputul lui 2010, Salma Hayek, admirata pentru parul lung si negru a intrat in galeria "posesoarelor" de tunsoare bob, semn ca tunsoarea bob va ramane la moda si in 2010

Mai nou, Michelle Obama e "ambasadoarea" bob-ului, de altfel un fashion icon in devenire(imi cer scuze pentru englezisme dar nu cunosc echivalent in romanaeste).
Michelle Obama, intrata oarecum in constiinta publica prin parul lung lasat pe umeri sau prins intr-o coada simpla, a afisat pe 13 Ianuarie 2010 o tunsoare bob extrem de interesanta. Michelle Obama a iesit in lume cu noua ei tunsoare la un eveniment mai putin fericit: funeraliile mamei Vicepresedintelui SUA. Metaforic vorbind, sa speram ca tunsoarea sa nu va avea parte de o soarta la fel de nefericita. Cu sigurnata alegerea lui Michelle Obama ne arata ca tunsoare bob va fi una din preferatele femeilor si in 2010.

Mai jos, o poza cu coafura lui Michelle Obama dinainte sa abordeze tunsoarea bob.Sursa foto: Huffington Post