Moda masculina in 2010. Jean Paul GaultierDevansam un pic perioada curenta si ne gandim deja la toamna 2010, deoarece colectia masculina Jean Paul Gaultier toamna 2010, nu putea fi ratata. "Copilul teribil" al modei propune pentru toamna 2010 imaginea de barbat dur, coborat direct din ringul de box.

La un moment dat, in urma cu vreo doi ani de zile, cei de la New York Times remarcau tendinta spre anorexie a barbatilor de pe podiumurile de moda. Asemeni manechinelor femei, acestia deveneau extrem de slabi, idealul masculin de frumusete conturandu-se in directia unor masculi dinc e in ce mai efeminati.

Jean Paul Gaultier a fost didntotdeauna amator al barbatului puternic. Nu se dezice nici cu ocazia colectiei toamna 2010. Barbatul imaginat de Jean paul Gaultier e un veritabil bad boy, marcat pe alocuri de violenta, coborat direct din ringul de box.


Colectia este una foarte ready to wear. Look-ul de "fight or flight" e pe alocuri "imblanzit" de haine elegante, din materiale nobile precum casmirul si matasea.


Foto: Swipelife


3 comentarii:

 1. Niciun barbat intreg la cap nu ar putea purta asemenea tinute vestimentare. Nu-mi plac deloc. sunt urate iar eu n-as putea purta asa ceva. nici in club nu cred ca ar purta cineva asa tinute.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tinuta vestimentara din poza a 4-a este foarte reusita si este purtabila. Restul nu le consider decat niste variante pentru o prezentare de moda si atat. Doar a 4-a imi place si recunosc, ca barbat as purta-o.

  Sunt si eu de acord cu primul comentariu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Tinuta vestimentara din poza a 4-a este foarte reusita si este purtabila. Restul nu le consider decat niste variante pentru o prezentare de moda si atat. Doar a 4-a imi place si recunosc, ca barbat as purta-o.

  Sunt si eu de acord cu primul comentariu!

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.