Noaptea reducerilor la Unirea Shopping Center Bucuresti si Brasov revineNoaptea Reducerilor la Unirea Shopping Center revine, de data aceasta doar in magazinele din Bucuresti si Brasov. Vineri, pe 29 ianuarie 2010, magazinele din centrele comerciale Unirea Shopping Center va asteapta la a treia editia de cumparaturi nocturne.

Ca si in editiile precedente, Noaptea Reducerilor se va desfasura intre 22.00 si 03.00 dimineata. Reducerile practicate de brand-urile si magazinele implicate in promotie variind ca si datile trecute, intre 10% si 75%.

Am fost la toate editiile de pana acum si daca vreti sa stiti cum a fost si ce articole reduse am gasit, dati click aici.

De data aceasta, tinand cont ca suntem in plin sezon al reducerilor si magazinele au demarat deja campaniile promotionale, sper sa ne astepte surprize placute.

Deja pe Youtube au aparut clipuri cu aglomeratia generata de isteria Noaptea Reducerilor, asa ca daca doriti sa va inscrieti in trend-ul consumatorist trebuie sa stiti ce va asteapta.Pentru cumparaturi mai civilizate, va recomand o vizita in Austria la Parndorf sau in mallurile dind Ungaria. Am scris un post pe tema asta, pe care il puteti gasi dand click aici

Pentru ca este sezonul reducerilor si al lichidarilor de stoc, va invit sa cititi o postare anterioara, in care am scris despre marile centre comerciale din tara si cele mai importante reduceri practicate de acestea. Il gasiti aici.