Pantofi si posete 2010
Probabil ca daca o sa am timp o sa fac si o analiza, empirica evident a tendintelor in ceea ce priveste accesoriile in 2010. Mi s-a parut mult mai simplu sa fac un mix al ad campaign-urilor pe 2010 semnate de marile case de moda. Am surprins acele imagini in care apar si pantofii si gentile la moda in 2010.

Daca ar fi sa emit o parere despre ce se poarta in materie de pantofi in 2010, as spune ca ne intoarcem oarecum in anii '70. Pare ca moda se intoarce tot mai mult in timp, reinventand tipare ale unor perioade ce la vremea lor au fost marcante pentru fashion.

Daca in iarna 2009 vorbeam de cizmele peste genunchi ale anilor 80 - 90, in primavara vara 2010 vorbim de sandale sau pantofi platforma, de policromie si chiar motive psihedelice. Now it's up to you to guess the timeframe!

Iar gentile, ei bine devin din ce in ce mai mici si cumva mai ludice, vezi Moschino.

Stiu, iar o sa imi spuneti ca nu fac referiri la moda oamenilor normali, simpli, care nu isi permit luxul de a cumpara pantofi Cesare Piacotti. Dar tocmai acesta este farmecul modei: iti permite sa fii chic chiar cu un buget redus. Totul e sa ai imaginatie, sau in cel mai nefericit caz, sa stii sa te inspiri.


Cesare Piacotti
Salvatore Ferragamo

Versace
Foto culese de pe Paperbag

Te-ar mai putea interesa si:

Colectia Mango primavara vara 2010

Tendintele primavara vara 2010 intr-un singru editorial

Dungile, la moda in 2010

Ce nu mai purtam in 2010?

Catalogul H&M, primavara vara 2010

Culorile la moda in primavara vara 2010