Preview Zara colectia primavara vara 2010In urma cu o luna asteptam cu sufletul la gura sa vad catalogul H&M si colectia propusa pentru primavara vara 2010. La scurt timp am scris despre Mango si colectia pe 2010. Evident ca in tot acest timp am asteptat cu acelasi entuziasm, date despre colectia primavara vara 2010, semnata Zara. Iata ca a venit si momentul ca cei de la Zara sa faca publice primele imagini din colectia proprie primavara vara 2010.

Colectia e una foarte "natural" de la culori pana la linia hainelor. Imi place ideea de a regasi si in sezonul cald, nuante de baige si maro atat de subtile.Mi-a mai atras atentia si linia clasica a hainelor, iar dintre toate piesele: salvarii. Nu sunt o mare fana a lor si ca atare i-am considerat out of fashion in 2010, alaturandu-ma "vocilor" din moda internationala, care au condamnat salvarii la uitare.O alta piesa de rezistenta a colectiei, cu care ne-am intalnit si sezoanele trecute o reprezinta sandalele romane. Tot in materie de incaltaminte, Zara se alatura trendului verii 2010 introducand sandalele cu platforma din lemn.Din pacate, cei de la Zara nu au facut public momentul in care isi vor prezenta integral colectia primavara vara 2010, sau data de la care aceasta va fi disponibila si in magazine. Singurul indiciu ar fi titlul sub care pozele au aparut: "Next week"

Pentru ca am adus aminte de H&M si Mango, te invita sa te inspiri si din colectiile lor de primavara vara 2010.

Pana atunci, ramane sa ne bucuram de reducerile pe care le deruleaza Zara la colectia toamna iarna 2009 / 2010. Despre reducerile de sezon si cele din strainatate am scris aici si aici

Colectia Mango primavara vara 2010

H&M Catalogue

Sursa foto