Reduceri la Parndorf


Foto: Virtual Tourist


Daca nu sunteti multumiti de reducerile si promotiile din nagazinele romanesti, recomand ca si destinatie de shopping centrul comercial Parndorf din Austria. In afara perioadelor de reduceri, preturile din Parndorf nu sunt foarte accesibilie insa la finalul verii si la sfarsitul iernii reducerile sunt substantiale. In acest an, redeucerile de la Parndorf sunt cuprinse intre 30% si 70%. Pentru ca e o destinatie din ce in ce mai cautata de shopping am alcatuit o lista cu toate informatiile de care aveti nevoie, in caz ca plecati la drum spre Parndorf.
Ce brand-uri gasesti in Parndorf?

Parndorful este un mega complex comercial, un fel de "super structure" al iubitorilor de cumparaturi, avand o suprafata de 3700 mp. E de fapt un designer outlet, ca atare in Parndorf gasesti 150 de magazine si 600 de branduri. Cele mai cunsocute sunt:

Sport : Adidas, Puma, Helly hansen, Salomon, Reebok, Timbaland, Nike.

Fashion : Lacoste, Diesel, Calvin Klein, Escada, Ralph Lauren, Burberry, Gucci, Mango, Olsen, Tommy Hilfiger, Zegna Outlet Store, Stefanel, Tom Tailor, Mexx, Benetton, S.Oliver.

Pantofi : Bally, Crocs, Ecco, Fossil, Geox, Salamander.

Decoratiuni & Cadouri : The Body Shop, Estella, Confiserie de Luxe, Rosenthal, TheCosmetics Company Store.
O lista completa a magazinelor din Parndorf gasiti aiciCare e valoarea reducerilor din Parndorf?


In aceasta perioada toate brandurile practica reduceri cuprinse intre 30% si 70%.Cum ajungi in Parndorf?


Parndorf este localizat in dreptul austostrazii A4 care face legatura intre Viena si Budapesta, la 30 de minute de centrul Vienei.


Foto: Atw

Cei de la Parndorf pun la dispozitia clientilor autobuze shuttle ce pleaca din Viena de la Opernring, din ora in ora in fiecare Vineri si Sambata.


Cand e deschis Parndorful?


Centrul comercial Parndorf e deschis doar de Luni pana Sambata insa programul nu e foarte "ofertant". De Luni pana Vineri magazinul functioneaza intre 9.30 dimineata si 7 seara. Sambata si Duminica e deschis intre 9 dimineata si 6 seara.

In Parndorf ai la dispozitie 3000 de locuri de parcare, 12 cafenele, 3 ATM-uri si o banca unde ai posibilitate sa schimbi si valuta

Daca mergi la Parndorf ai sansa sa faci cumparaturi si din Ungaria. Un outlet interesant (n-am fost acolo, dar le lauda altii) e Premier Outlet Center care in perioada aceasta are multe reduceri de 50% la incaltaminte si jeansi de firma.

Te-ar putea interesa si Magazinele care fac reduceri in Romania