Spring Summer 2010 Burberry Ad campaignBrand-ul Burberry ma fascineaza. Nu neaparat prin modelele propuse, ci prin dorinta de a se mentine in actualitate. Vorbim de un brand care dateaza din 1856si care a lansat de curand un site de socializare, menit sa promoveze icon-ul Burberry: trenciul. Vorbim de un brand care afiseaza niste simboluri considerate de unii dintre noi desuete, dar care pentru campania primavara vara 2010 a ales-o drept model pe Emma Watson, protagonista Harry Potter.

Potrivit Daily Mail, in advertorial apare si fratele Emmei Watson, semn ca nepotisme exista si peste hotare. Mai ales ca ci care au vazut reclama sustin ca fratele Emmei nu are inca alura d emodel. Cu siguranta nu il putem incadra inca in galeria celor mai frumosi barbati din lume.Ma intreb cati fani Harry Potter sau tineri de varsta Emmei isi vor indrepta atentia spre un brand scump si exclusivist asa cum este Burberry?Credit foto: Daily Mail

3 comentarii:

 1. Daca Harry Potter ar fi purtat asemenea haine deosebite, toti pustanii cocalari si pitiponci ar fi fost imbracati dupa ultima moda.

  RăspundețiȘtergere


 2. http://www.noitrei.net/2010/01/10/special-blogmeet-brașov-17-ianuarie-2010
  Te asteptăm și pe tine. Dacă vrei să vi click pe imagine și lasă un comentariu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca Harry Potter ar fi purtat asemenea haine deosebite, toti pustanii cocalari si pitiponci ar fi fost imbracati dupa ultima moda.

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.