Victoria's Secret. Costume de baie la modaNu stiu cat de curand va veni Victoria's Secret in Romania. Nu stiu nici macar daca cei de la Victoria's Secret vor lua vreodata in calcul varianta extinderii spre piata din Romania, stiut fiind faptul ca Victoria's Secret e un brand foarte "patriot". Sunt sigura insa de un lucru: Victoria's Secret da tonul in materie de costume de baie, multe din brand-urile autohtone si internationale insiprandu-se din modelele VS. Iata ce propun cei de la Victoria's Secret pentru aceasta vara.Mi-au atras atentia costumele de baie cu taieturi elegante, monokini-urile ce se prefigurau la moda inca din primavara vara 2009. Taieturile propuse de ceid e la Victoria's Secret sunt extrem de indraznete, mergand pana la varianta topless.
Am selectat si cateva modele de bikini din gama Beach Sexy si Miracle Bra, create atat pentru cele cu sanii mari cat si pentru cele cu sanii de dimensiuni mai mici.


Rochiile de plaja pot fi purtate si la diverse party-uri la piscina sau pe malul marii.

Sursa foto: Victoria's Secret, de unde puteti afla mai multe despre posibilitatea comandarii si livrarii produselor si in Romania. Pentru comenzile din SUA, livrarea este gratis.