American Apparel cauta cel mai frumos fund din lume
O abordare de marketing un pic cam extrema dupa parerea mea pudica. American Apparel e un brand cu "produse" sa le spunem inedite. Ca atare nu e de mirare ca cei de la American Apparel au lansat o competitie pentru cel mai frumos fund din lume, "The search for the best bottom in the world". Sincer, m-am gandit vreo ora la cum sa imi denumesc postul, de teama ca nu cumva cautatorii de pornaciuni sa ajunga din intamplare pe un blog de moda, altfel foarte decent.

Totusi demersul celor de la American Apparel merita punctat. Competitia e deschisa oricui. Daca te-a lovit narcisismul si simti ca ai niste fesieri demni de aratat, nu trebuie decat sa iti uploadezi poza pe site-ul competitiei si sa astepti ca ceilalti sa te voteze. Valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.Competitia care va desemna cel mai frumos fund din lume se incheie pe 21 Februarie. Premiul e demn de o persoana care are curajul sa se inscrie in concurs: cei doi catsigatori, respectiv castigatoare vor fi noile modele de lenjerie intima ale brandului American Apparel.

Pana acum, la categoria femei s-au inscris 1153 de competitoare. Barbatii par sa fie un pic mai rezervati, doar 111 incumetandu-se sa isi arate fundurile wordlwide.

Evident, multa lume se intreaba cand va veni American Apparel in Romania si unde isi va deschide magazinul, pentru ca brand-ul pare sa se integreze perfect in peisajul actual. Eu sunt convinsa ca printre cele 1153 de participante s-au inscris si cateva pitipoance utilizatoare de internet, ascunse poate sub nick-uri gen "Karina's Reflection", "Amandine" sau "Sweet cheeks".

Din punctul meu de vedere, e doar o alta campanie publicitara ce speculeaza jenant sexualitatea.

Foto: American Apparel