Cadoul meu de Ziua Indragostitilor, 1 si 8 Martie : Puma Hardchorus
Cu scuzele de rigoare pentru absenta din ultima saptamana si cu riscul ca urmatoarea postare sa vi se para off topic, imi permit sa va fac de pe acum cadoul de Martisor si Ziua Femeii.


Am tot vorbit despre cadouri mai mult sau mai putin insiprate de Ziua Indragostitilor si cel mai probabli vom incepe sa disputam si "problemele" Martisor si Ziua Femeii.

In spatele gestului de a aface un cadou potrivit, am plasat intotdeauna intentia romantica si dezinteresata a celui care face cadoul, combinata cu disponibilitatea sa absoluta. Dar ce te faci cand tocmai in zilele acestea speciale (Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie) se nimereste vreun meci de fotbal important? Oare ce va alege barbatul microbist: cina romantica pe care si-o doresc femeile sau prezenta in tribune alaturi de formatia favorita?

Se pare ca cei de la Puma i-au scos din incurcatura pe barbatii aflati in aceasta situatie. Iata mai jos ce a iesit. Mi se pare chiar emotionant sa asculti o gasca de suporteri fanatici falsand plini de sensibilitate pe melodia "Truly, Madly, Deeply" a celor de la Savage Garden.

Nu-i asa ca in momentul in care asculti asa o declaratie de dragoste, iti vine sa plangi emotionata si eventual chiar sa te oferi sa iti conduci partenerul la stadion? daca da, inseamna ca cei de la Puma au castigat pariul.
Daca suporterii britanici au reusit cumva sa ma emotioneze, "tifosi" de mai jos, cantand Ti Amo, ma cam sperie.