Lady Gaga, muza lui Giorgio ArmaniLady Gaga era fara doar si poate intruchiparea perfecta a stilului extravagant al regretatului Alexander McQueen. Mai nou, se pare ca a devenit muza lui Giorgio Armani, care o considera pe Lady Gaga un adevarat fenomen al modei contemporane.

Potrivit Vogue, Giorgio Armani a confirmat faptul ca a creat cateva costume pentru turneul Monster Ball pe care Lady Gaga il deruleaza in acest an.

Desi nu se cuivne sa facem comparatii, sunt convinsa ca piesele vestimentare vor fi cel putin la fel de extravagante ca cele create de Alexander McQueen.
De altfel Armani a dezvaluit si o parte din creatii, printre acestea numarandu-se un body cu umeri supradimensionati si o rochie mini cu reflectii de oglinda.

Prima colaborare a lui Lady Gaga cu Giorgio Armani a venit cu ocazia premiilor Grammy, cand Lady Gaga a purtat o fabuloaa rochie crinolina.


Foto

Pentru o incursiune in lumea lui Lady Gaga, inspirati-va din cele mai cunoscut look-uri de pana acum: Lady Gaga Bad Romance Good Fashion