Louis Vuitton ochelari de soare 2010Am scris in urma cu o saptamana despre ochelarii de soare la moda in 2010, trecand in revista aproape toate brand-urile importante. Am rezervat un loc special pentru Lousi Vuitton. Campania de promovare pentru primavara vara 2010, merita toata atentia noastra, desi pare facuta in joaca si aparent neprelucrata.

Despre ochelarii de soare propusi de Louis Vuitton pentru vara 2010 nu o sa spun prea multe. Concluziile le trageti voi din imaginile de mai jos. De remarcat totusi, forma retro, utilizarea plasticului in cazul ramelor, culorile tari ce amintesc de "era disco" si lipsa acelei note ultra-distinctive pe care brandul Louis Vuitton o inspira fiecarui produs propriu. Criticii infiltrarii anilor '80 in moda, nu vor rasufla usurati nici in 2010.
Campania de promovare a colectiei a fost realizata de artistul parizian Andre. Andre este un artist urban renumit pentru grafitti-urile sale. Cum a realizat campania publicitara pentru ocehlarii de soare Louis Vuitton 2010? Foarte simplu. Si-a adunat prietenii, i-a pus sa isi aleaga cate o pereche de ochelari de soare Louis Vuitton si i-a pozat cu un aparat Polaroid.

In realitate nu e chiar atat de simplu, in spatele ochelarilor de soare Louis Vuitton stand un aparat de marketing foarte bine pus la punct. Inspirati de Gucci, care pentru a-si lansa cohelarii de soare Gucci Eyeweb a creat o platforma online de socializare, cei de la Louis Vuitton au conceput la randul lor un micro site. Din categoria brand-urilor cu traditie, care au mai icnercat as aceva face parte si Burberry si al lor "The Art of Trench", o colectie a celor mai la moda trenciuri din toate timpurile, pe care o puteti accesa aici.

Foto