Zara in Brasov
Pentru ca imi petrec foarte mult din timp in Brasov, dar in acelasi timp calatoresc si prin tara, nu ezit sa deplang soarta mall-urilor brasovene. Nu vreau sa fiu catalogata ca superficiala sau consumatorista, dar problema cu mall-urile din Brasov e ca aici gasesti doar lucruri foarte scumpe si de calitate uneori indoielnica. Ceea ce credeam ca nus eva intampla niciodata, e pe cale sa se infaptuiasca: Zara va deschide un magazin la Brasov, in centrul comercial Unirea Shopping Center.

Potrivit presei economice, familia Adamescu, cea care detine lantul Unirea Shopping Center negociaza semnarea unui contract cu Inditex, detinatorul brand-ului Zara.

Negocierile par sa fie avansate, deschiderea oficiala a magazinului Zara Brasov fiind programata pentru trimestrul al doilea al lui 2010. Magazinul Zara din Brasov va avea o suprafata de 1500 de metri patrati, de aproape cinci ori mai mica decat suprafata magazinului Zara din Bucuresti. reprezentantii Zara nu au confirmat dar nici nu au infirmat zvonurile, sustinand ca se orienteaza si spre extinderea in alte orase precum Sibiu, Arad, Oradea.

Vestea buna e ca daca se deschide Zara in Brasov, vom avea automat si alte brand-uri de renume atrase de Brasov. As vrea sa avem macar Mango, Guess si Diesel.

Pana atunci va invit sa va insiprati din colectiile primavara vara 2010 semnate Zara. Chiar daca Zara nu a poposit inca in orasul in care locuiti.

Zara colectia primavara vara 2010 casual

Zara Primavara Vara 2010 Preview