Ochelari de soare Dolce & Gabbana made by MadonnaMadonna pare sa se fi cumintit. Aparent a renuntat la rolul de diva rebela - poate in favoarea lui Lady Gaga - si a imbratisat ipostaze mai cuminti. Sa nu uitam de pictorialul pe care l-a realizat pentru campania primavara vara 2010 Dolce & Gabbana, in care Madonna a adoptat un rol suprinzator: cel de casnica, amatoare de bucatarie italiana. De data aceasat, Madonna arevenit la un rol mai modern, creand o editie limitata de ochelari de soare pentru Dolce & Gabbana.
Este prima linie de ochelari de soare pe care Madonna o creeaza, insa unele bloguri de moda nu au ezitat sa anunte nasterea unui nou brand: MDG. De altfel si pictograma
de pe rama ochelarilor de soare, reflecta infuzia de creativitate adusa de Madonna brandului D&G.

Ideea de a-si pune amprenta asupra unei linii de ochelari de soare, formata din 6 piese, a venit firesc, ca urmare a prieteniei solide dintre cantareata, Domenico Dolce si Stefano Gabbana.

In materie de design, ochelarii nu aduc nimic nou, dar pentru ca apare si logo-ul Madonna se vor vinde la preturi cuprinse intre 248 si 249 de dolari. Au o linie eleganta si oarceum practica, in ton cu tendintele in materie de ochelari de soare ale anului 2010.

Foto