Tendinte in manichiura: Colectia OPI in Romania
Scriam in urma cu ceva vreme despre ce se poarta in manichiura acestui an si aminteam de cele doua colectii OPI: Hong Kong si Alice in Tara Minunilor. Fanele OPI au de ce sa se bucure. Cele doua colectii au fost lansate oficial si in Romania, chiar de catre Joey Brown, International Spokes Person OPI, supranumita si "Regina unghiilor de la Hollywood". Mai jos, detalii depsre colectie si tendintele in manichiura propuse de cei de la OPI pentru 2010. Colectia OPI "Hong Kong" este deja disponibila si in Romania, odata cu inceputul lunii februarie 2010.
Colecţia Primavară Vară 2010 “Hong Kong” este caracterizata prin amestecul eclectic de nuante unice, speciale: portocaliu intens, auriu stralucitor, caramel luxuriant, verde inchis sofisticat si nuanta norocoasa traditionala a Chinei - rosul intens pe unghii. Nunatele de contrast sunt: alb-argintiu, roz si mov dulce sau albastru seren ofera un contrast modern, cu totul aparte.
Joey Brown recomanda purtarea acestor nuante ca metoda de accesorizare a tendintelor puternice ale modei in sezonul primavara vara 2010. Nuantele sunt potrivite principalelor trenduri ale sezonului: rochiile strâmte, costumele deux-pieces; texturile din piele si metal, căptuşelile îndrăzneţe şi strălucitoare, fluturii colorati de boho şi imprimeurile florale.
Ce nuante de oja au ales vedetele?


"Pentru tendinţele primăvară – vară 2010, frumuseţea este definită prin individualitate" sustine Joey Brown, care cu un an înainte de lansarea vreunei colectii se sfătuieşte cu designeri precum Donna Karan, Karl Lagerfeld, Gay Matiolo sau Valentino în privinţa tendinţelor din modă în fiecare sezon.
“Este anotimpul exprimării spiritelor libere atât în culoare, cât şi în modă şi de aceea gama de culori din colecţia Hong Kong reprezintă un accesoriu perfect pentru orice nou look. În acest sezon se poartă ţinutele cu stil fluid şi romantic, dar şi cele sport care sunt puse în evidenţă prin dungi”.

Nuanţele alb-delicat, roz pal, coral dulce, bronz de vară, roz terra cotta, verde strălucitor, roşu portocaliu, violet sau roşu (red-hot) îmbină spiritul liber cu frumuseţea şi au fost deja alese de multe vedete precum Nicole Kidman, Olivia Newton John, Elle MacPherson, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Portia de Rossi, Naomi Watts, Megan Gale sau Melissa George. Nu întâmplător, pentru că de Joey Brown se ocupă personal de manichiura, modelul şi nuanţa ojei a majorităţii starurilor invitate sau nominalizate la Gala Premiilor Oscar.


Inspiratie pentru unghiile in Acryl


Am observat un interes din ce in ce mai mare al romancelor catre unghiile tehnice si cominatiile creative ce pot fi realizate in acryl. Avangarda unghiilor false o reprezinta fara indoiala salonul Tokyo Nail Expo. Am scris despre editia 2009 intr-o postare anterioara in care am atasat si cateva din cele mai inspirate modele de unghii false.

Iata ce "jocuri" ne propun si stilistii de la OPI.