Karl Lagerfeld & CokeCe metoda mai buna de a promova un brand dietetic decat sa il asociezi cu imaginea unui creator de moda recunoscut pentru aversiunea fata de introducerea modelelor grase in mainstream. Dupa creatori precum Nathalie Rykiel si Roberto Cavalli, a venit si randul lui Karl Lagerfeld sa recreeze sticla de Coca Cola.


Lagerfeld si-a pus semnatura pe o editie limitata de sticle Coco Cola diet, din aluminiu argintiu cu capacul si sigla roz, suprapusa peste profilul sau inconfundabil.

Pentru colectionarii infocati, sticlele Karl Lagerfeld se vor vinde incepand cu 24 aprilie pe site-ul concept store-ului Colette . Pretul unei sticle va fi de 3,5 euro, iar un set exclusivist compus dintr-o cutie speciala si un desfacator, semnate Karl Lagerfeld va costa 60 de Euro.

Asocierea lui Karl Lagerfeld cu producatorul de bauturi carbogazoase pare sa nu fie intamplatoare. Lagerfeld a declarat ca in 2001 a salbit 40 de kilograme consumand doar legume gatite la abur si Coca Cola dietetica.

Simpla afiliere a lui Karl Lagerfeld cu bauturile diet nu ar trebui sa ne convinga. Studiile clinice au demonstart in repetate randuri cat de daunatoare sunt bauturile carbogazoase. Mai mult, aceleasi studii clinice au dovedit ca in mod paradoxal bauturile dietetice par sa aiba un efect de bumerang in curele de slabire.