Totul despre sex 2 - the look
"Totul despre sex" a fost o afacere atat de buna, incat producatorii s-au gandit sa continue povestea si pe marile ecrane. O data mi s-a parut suficient pentru ca fanii serialului sa nu se plictiseasca. Ei bine, urmeaza Sex and the City 2. Recunosc, nu am vazut inca trailerul, dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb, ce poate fi atat de interesant incat sa faci si runda a doua de "Totul despre sex" pe marile ecrane.


Raspunsul pare a fi excursia la Abu Dhabi pe cele patru prietene o fac la Abu Dhabi. Deci nevroza cosmopolita ia contact cu miarjul lumii orientale. Mor de curiozitate sa vad ce iese. Review-urile citite pana acum, dau "Totul despre sex 2" drept un film ce iti poate pune rabdarea la incercare.Si pentru ca inca nu am vazut filmul, incat sa imi fac o parere, ma rezum la imagini. Si la look-ul care a adus filmul la statutul de fashion - cult.
Daca v-ati indragostit iremediabil de pantofii Manolo Blahnik purtati de Carrie in serial, in "Sex and the City" 2 asistam la o schimbare de registru: salvari aurii, turbane semnate Ralph Lauren primavara vara 2009, rochii maxi viu colorate, accesorii ce imita pielea de sarpe. In definitv e vorba de mult, mult auriu.

Daca va regasiti in look-ul "Totul despre sex" puteti face un tur virtual prin garderoba oficiala a filmului. Veti gasi chiar si variante ieftine, adaptari budget friendly dupa tinutele purtate de divele New York-ului,pe site-ul Sex and the City Closet

Foto