H&M vine in Romania in primavara 2011
Este oficial. Retailerul suedez Hennes & Mauritz intentioneaza sa deschida un magazin si in Romania. Potrivit unui raport oficial al H&M, Romania si Croatia se afla pe harta magazinelor ce se vor deschide in primavara 2011.


Cu siguranta, vestea aceasta va bucura multe fashioniste atrase de mirajul hainelor de catwalk la preturi specifice marcilor medium.

Pe piata din Romania activeaza deja brand-uri cunoscute precum Zara, Mango, Deichman sau C&A. Cei care nu sunt familiarizati cu produsele H&M pot consulta aici catalogul primavara vara 2010 lansat de retailerului suedez


Unde va fi deschis magazinul H&M: ParkLake Plaza, Bucuresti Mall sau Plaza Romania?


Vestea deschiderii primului magazin H&M din Romania vine dupa o serie de speculatii pe aceasta tema. Despre venirea H&M in Romania s-a mai scris si anul acesta, locatiile avansate in repetate randuri fiind Bucuresti Mall sau Plaza Romania.

Totusi, potrivit Adevarul, in acest moment se negociaza aducerea H&M in centrul comercial ParkLake Plaza, care urmează să fie dezvoltat pe locul fostei baze sportive „Spartac" din Parcul IOR din cartierul Titan din Bucureşti.


Ce preturi va practica H&M in Romania?


E intrebarea aflata pe buzele tuturor. Disputele nu au intarziat sa apara de indata ce s-a aflat ca Romania e pe lista H&M. Multe dintre cele care au comentat deja stirea se asteapta la preturi mai mari decat in alte tari europene si la reduceri si campanii promotionale mai "slabe".

Pana la urma ma bucur ca vine H&M si in Romania, dar cred ca aura asta de super brand strica. E drept, H&M are colectii OK si la fel ca si Zara sau Mango se remarca prin faptul ca produc haine in acord aproape perfect cu tendintele, dar la preturi accesibile aproape oricui. Toata isteria creata in jrurul venirii H&M nu poate sa aduca decat avantaje retailerului. Pana la urma suntem inca in etapa de gusturi vestimentare indoielnice si putem cadea foarte usor in capcana consumatorista intinsa de marcii de calitate medie, dar care incearca sa adopte o aura de premium.

Tinand cont ca hainele H&M sunt produse in Bangaldesh si alte tari "orientale" la preturi de 17 centi bucata, care va fi pretul de raft al articolelor vandute in Romania? Si oare ce se mai aude de fabrica din Carcala despre care se zvonea ca ar produce pentru H&M

Pana la deschiderea portilor primului magazin H&M din Romania, va invit sa va familiarizati cu colectiile Zara, Mango si H&M.


Zara primavara vara 2010

Zara colectia masculina

Cele mai frumoase rochii de vara Mango target="_blank"

Colectia Mango primavara vara 2010

Tendinte toamna 2010 - Mango Fall Collection

Spring Feelings by H&M


Foto