Lady Gaga - AlejandroLady Gaga is a real freak, but a freak that I like. E atat de ciudata incat nu stiu daca se imbraca asa pe bune sau vrea doar sa ne zapaceasca. Despre stilul lui Lady Gaga am mai scris. Desi nu m-ar reprezenta nici daca mi-as alege costumatia de Halloween si desi pare o imitatoare asa cum spune Madonna, Lady Gaga are acel ceva care imi da fiori...la propriu. E si cazul ultimul ei videoclip, Alejandro.


Videoclipul a avut in doar o saptamana de la lansarea oficiala peste 19 milioane de vizualizari pe Youtube. Si are toate sansele sa detroneze piesa Bad Romance


Videoclipul piesei Alejandro este chiar mai ciudat decat Bad Romance. Stilul lui Lady Gaga din Alejandro a fost catalogat drept Goth Military, hmmm chiar nu stiam ca exista asa o combinatie, dar se pare ca Lady Gaga a reusit sa o inventeze.

Iata mai jos cateva elemente de Goth Military:

Ochelari Nasir Mazhar si capa Alexander McQueen
Outfit din dantela, creatie Alexander McQueen
Lady Gaga intr-un costum rosu de calguraita, creatie Atsuko Kudo
Lenjerie intima creatie Calvin Klein, dresuri marca Agent Provocateur, pantofi Christian Loubotin
In aparenta ar parea maximul de originalitate. Totusi in videoclipul Alejandro sunt cateva deja vu-uri pe care parca nu le pot trece cu vederea.

In primul rand melodia suna ca un mash intre Abba si Ace of Base.
In al doilea rand, in cel putin doua ipostaze Lady Gaga seamana izbitor de mult cu Madonna.Iar la un moment dat mi se pare ca aduce cu Annie Lenox din vremea cand Eurythmics era in voga.In plus, regizorul Steven Klein s-a inspirat dintr-un pictorial realizat de el pentru W Magazine, Septembrie 2009Iata mai jos si videoclipul oficial al melodiei AlejandroFoto