Marks & Spencer cauta modeleMarks & Spencer, brand cunoscut si pe piata din Romania cauta modele pentru colectia de lenjerie intima toamna 2010. Marks & Spencer se alatura astfel brandurilor care inteleg ca in perioada actuala, cel mai bine vand modelele reale si nu cele desprinse de pe catwalk.


Intr-un efort de "normalizare" a strategiei de marketing si de adaptare a acesteia la publicul tinta, brandurile incearca mai nou sa atraga modele din randul femeilor obisnuite.

Daca nu ma insel, trend-ul a fost deschis de Dove, care a spart gheata utilizand in campaniile publicitare femei normale, departe de a avea dimensiunile considerate pana nu de mult etalon 90 - 60 - 90.

Pana si brandurile high end au apelat la aceasta metoda: Gucci a creat o retea de socializare pentru campania de promovare a ochelarilor de soare Gucci Eyeweb, iar Burberry a reusit sa creeze o enciclopedie on line a trenciurilor, invitandu-si fanii sa uploadeze poze cu ei purtand cunoscuta piesa vestimentara.

Cea mai rasunatoare a fost de departe campania Curves Ahead, pentru care cei de la V magazine au ales manechine XXL. Campania a reaprins eterna controversa femei grase vs. femei slabe.

Revenind la subiect, Marks & Spencer cauta modele posesoare de cupa DD+, inzestrate de la natura cu sani mari. Aleasa va fi vedeta campaniei de promovare, va aparea in The Sun si pe billboardurile londoneze. In plus, va incheia un contract de modelling cu o agentie de renume si va avea la dispozitie 1000 de lire sterline pentru a-si cumpara produse Marks & Spencer.


Foto