Angajari la H&M - Ce locuri de munca sunt disponibile?Stirea momentului este cu siguranta venirea H&M in Romania, pe care am anuntat-o de altfel si pe blog. Primavara 2011 va insemna deschiderea magazinelor H&M in Romania. Reprezentantii grupului suedez Hennes & Mauritz sunt in negocieri cu mai multe lanturi de mall-uri din tara si au inceput deja recrutarile atat in house cat si prin intermediul a cinci firme de recrutare.

Potrivit informatiilor culese de pe site-urile de recrutare Ejobs si Bestjobs, primele posturi la care va puteti depune CV-ul sunt cele de Visual Merchandiser ( magazinele din Brasov si Bucuresti), Store Manager (magazinele din Brasov si Bucuresti), Security / Routines Manager (Bucuresti), Project Responsible (Bucuresti) si PR Manager (Bucuresti)


Care sunt cerintele celor de la H&M?

Pentru postul de Visual Merchandiser (Bucuresti si Brasov) cei de la H&M cauta persoane fashion addict, la curent cu cele mai noi trenduri si cu minim doi ani experienta pe o pozitie similara in retail.

Postul de Store Manager pe Bucuresti si Brasov solicita minim 2-3 ani experienta pe o pozitie similara intr-un lant mare de retail, abilitati de multitasking, people management si evident afinitate pentru moda "strong fashion feeling".

Echipei de la head office-ul din Bucuresti i se vor alatura un Security Manager, un PR & Marketing Manager si un Responsabil de Proiecte.

Security Manager-ul va fi direct subordonat Country Manager-ul, deci top managementului pe Romania al H&M. Persoana care va ocupa postul va fi in principal responsabila de crearea, implementarea si evaluarea procedurilor de securitate in cadrul magazinelor. Este un post care presupune deplasare la magazinele din tara si necesita minim 6 ani experienta relevanta pe o pozitie similara in retail.

Tot la Bucuresti va fi locat si un Project Responsible care va avea rolul de a coordona deschidere / reorganizarea magazinelor H&M din tara. Candidatul ideal trebuie sa aiba background in project management in constructii.

PR Marketing Managerul trebuie sa aiba intre 6 si 8 ani experienta in domeniu sau sa vina dintr-o agentie de PR / Media si bineinteles sa aiba tangente cu lumea modei.

H&M va asigura o perioada de training de 6 luni, in tara si in strainatate, potrivit Money.ro.

Unde vor fi magazinele H&M?

Potrivit Ziarul Financiar, cei de la H&M vor investi peste 6 milioane de euro in amenajarea spatiilor.

In Baneasa Shopping City magazinul va fi amplasat in apropierea zonei de food court, la intrarea in Fashion Street. In Bucuresti Mall si Plaza Romania magazinele vor fi situate la parter si vor avea pana la 1500 de mp.

Magazine vor mai fi si in Unirea Shopping Center Bucuresrti si Brasov.

Reprezentantul Cotroceni Park citat de Ziarul Financiar sustine ca aici va fi deschis primul magazin din Romania si cel mai important "flagship". Asta inseamna numarul cel mai mare de produse si o suprafata de pana la 2000 de mp. Lucrarile de amenajare vor incepe in noiembrie, iar magazinul va fi deschis in primavara.

Cei de la H&M iau in calcul si Iulius Mall din Timişoara şi Cluj, City Park din Constanţa si Palas din Iaşi.

Ce va vinde H&M in Romania?

Cu siguranta printre articole se vor regasi si ptoduse din catalogul primavara vara 2010. Pentru acest an grupul H&M a anuntat prelungirea campaniei de reduceri.

Foto - Magazinul H&M din Barcelona
10 comentarii:

 1. da de vanzatoare nu aveti nevoie?

  RăspundețiȘtergere
 2. da de vanzatoare nu aveti nevoie?

  RăspundețiȘtergere
 3. Mirela Rotaru8914 martie 2011, 16:24

  ma poate lamuri si pe mine cineva va rog? nu pot vb personal ku un manager pentru angazari

  RăspundețiȘtergere
 4. unde imi pot depune cv pentru bucuresti

  RăspundețiȘtergere
 5. Cand se va deschide in constanta si unde pot sa`mi las cv`ul? (feared_tear@yahoo.com pt raspuns multumesc)

  RăspundețiȘtergere
 6. Deschiderea unui magazin H&M in Constanta nu este certa. Daca se deschide un magazin in Constanta cel mai probabil va fi in complexul Maritimo Shopping Center.
  Pentru a aplica pentru un post in cadrul H&M Romania cel mai bine ar fi sa intri pe site-ul lor, unde ai o sectiune destinata aplicarii online.
  Daca vor cauta angajati pentru Constanta cu siguranta vei vedea publicate anunturi si pe site-urile principale de cariera: Ejobs si Bestjobs.

  RăspundețiȘtergere
 7. Poti aplica direct online

  http://about.hm.com/ro/lucreazlahm__career.nhtml

  RăspundețiȘtergere
 8. Mirela, cel mai bine ar fi sa aplici pe site-ul celor de la H&M, unde au o sectiune destinata CV-urilor online. http://about.hm.com/ro/lucreazlahm__career.nhtml

  Dupa ce magazinele se vor deschide, in functie de zona aleasa de tine, banuiesc ca nu este nicio problema sa lasi un CV direct in magazin la Store Manager. Ar trebui sa fie mai mult decat deschis sa direcyioneze CV-ul tau catre departamentul de Resurse Umane.

  RăspundețiȘtergere
 9. AS DORI SA MA ANGAJEZ SI EU LA FIRMA DUMNEAVOASTRA IN BRASOV

  RăspundețiȘtergere
 10. Se mai fac angajari pentru  magazinul H&M din Constanta ?Astept raspuns pe adresa monamiha29@yahoo.com ! Multumesc frumos!

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.