Angajari la H&M - Ce locuri de munca sunt disponibile?Stirea momentului este cu siguranta venirea H&M in Romania, pe care am anuntat-o de altfel si pe blog. Primavara 2011 va insemna deschiderea magazinelor H&M in Romania. Reprezentantii grupului suedez Hennes & Mauritz sunt in negocieri cu mai multe lanturi de mall-uri din tara si au inceput deja recrutarile atat in house cat si prin intermediul a cinci firme de recrutare.

Potrivit informatiilor culese de pe site-urile de recrutare Ejobs si Bestjobs, primele posturi la care va puteti depune CV-ul sunt cele de Visual Merchandiser ( magazinele din Brasov si Bucuresti), Store Manager (magazinele din Brasov si Bucuresti), Security / Routines Manager (Bucuresti), Project Responsible (Bucuresti) si PR Manager (Bucuresti)


Care sunt cerintele celor de la H&M?

Pentru postul de Visual Merchandiser (Bucuresti si Brasov) cei de la H&M cauta persoane fashion addict, la curent cu cele mai noi trenduri si cu minim doi ani experienta pe o pozitie similara in retail.

Postul de Store Manager pe Bucuresti si Brasov solicita minim 2-3 ani experienta pe o pozitie similara intr-un lant mare de retail, abilitati de multitasking, people management si evident afinitate pentru moda "strong fashion feeling".

Echipei de la head office-ul din Bucuresti i se vor alatura un Security Manager, un PR & Marketing Manager si un Responsabil de Proiecte.

Security Manager-ul va fi direct subordonat Country Manager-ul, deci top managementului pe Romania al H&M. Persoana care va ocupa postul va fi in principal responsabila de crearea, implementarea si evaluarea procedurilor de securitate in cadrul magazinelor. Este un post care presupune deplasare la magazinele din tara si necesita minim 6 ani experienta relevanta pe o pozitie similara in retail.

Tot la Bucuresti va fi locat si un Project Responsible care va avea rolul de a coordona deschidere / reorganizarea magazinelor H&M din tara. Candidatul ideal trebuie sa aiba background in project management in constructii.

PR Marketing Managerul trebuie sa aiba intre 6 si 8 ani experienta in domeniu sau sa vina dintr-o agentie de PR / Media si bineinteles sa aiba tangente cu lumea modei.

H&M va asigura o perioada de training de 6 luni, in tara si in strainatate, potrivit Money.ro.

Unde vor fi magazinele H&M?

Potrivit Ziarul Financiar, cei de la H&M vor investi peste 6 milioane de euro in amenajarea spatiilor.

In Baneasa Shopping City magazinul va fi amplasat in apropierea zonei de food court, la intrarea in Fashion Street. In Bucuresti Mall si Plaza Romania magazinele vor fi situate la parter si vor avea pana la 1500 de mp.

Magazine vor mai fi si in Unirea Shopping Center Bucuresrti si Brasov.

Reprezentantul Cotroceni Park citat de Ziarul Financiar sustine ca aici va fi deschis primul magazin din Romania si cel mai important "flagship". Asta inseamna numarul cel mai mare de produse si o suprafata de pana la 2000 de mp. Lucrarile de amenajare vor incepe in noiembrie, iar magazinul va fi deschis in primavara.

Cei de la H&M iau in calcul si Iulius Mall din Timişoara şi Cluj, City Park din Constanţa si Palas din Iaşi.

Ce va vinde H&M in Romania?

Cu siguranta printre articole se vor regasi si ptoduse din catalogul primavara vara 2010. Pentru acest an grupul H&M a anuntat prelungirea campaniei de reduceri.

Foto - Magazinul H&M din Barcelona