Cea mai slaba femeie din lume la America's Next Top Model?Sa-mi fie iertata lipsa de inspiratie din titlu, dar asta e intrebarea care mi-a stat pe buze atunci cand am vazut clipul.

De altfel, daca nu as fi fost implicata de curand intr-o discutie pe tema femei slabe vs. femei grase, nici nu as fi postat clipul de mai jos. Nu de alta, dar anorexia se "autoalimenteaza" si intareste prin stimuli de acest gen.

Probabil ca modelul Ann are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai subtire talie din lume. E o certitudine ca nu arata deloc atragator. In plus, cat de sanatoasa poate fi o persoana atat de slaba, dar inalta totusi de 1.89?

Aparitia modelului i-a socat atat pe cei din juriu, cat si pe producatori, care au decis sa includa imaginea cu Ann in clipul de promovare al noului sezon America's Next Top Model, ce va debuta in Septembrie.Sper sa nu fiu inteleasa gresit, remarcile mele nu vin din vreo frustrare generata de kilogramele in plus. Din contra, trebuie sa recunosc ca nu imi surade ideea unui catwalk pe care defileaza celulita si prietenele ei cele mai bune, vergeturile. Totusi, sa nu uitam ca normalitatea inseamna kilograme in plus peste standardul de catwalk. Iar normalitatea mai inseamna si o piata mai larga de desfacere pentru retaileri.

Potrivit unui raport citat de Daily Mail, numarul femeilor care poarta masuri mari a crescut cu 45% in ultima cinci ani. Astfel, piata confectiilor pentru femei oversized se dovedeste a fi piata cu cea mai rapida crestere.

Designerii reactioneaza si ei la aceste tendinte, Marc Jacobs fiind unul din primele branduri care a anuntat intentia de a dezvolta o linie penru femeile ce poarta marimi mari.

Asa ca in curand, imagini ca cele de mai sus vor deveni amintire...