Cel mai frumos eveniment din viata mea

Dragii mei. Dupa o lunga absenta am revenit cu forte proaspete si ... cu un nou statut. Motivul absentei, il regasiti mai jos. Cat despre mine, acum ca am trecut de unul din cele mai frumoase si emotionante evenimente din viata mea, promit sa postez cel putin in fiecare zi analize acide, review-uri si pictoriale exclusiviste.

Si pentru ca urmatoarea pe lista de nunti e prietena mea, Alina, ii urez de pe acum o casnicie cu stil. Le asteptam in pregatiri pentru "marea proba" pe dragele Lisa si Raluca.

8 comentarii:

 1. Casa de piata si multa sanatate. viata lunga si fericita iti doresc

  RăspundețiȘtergere
 2. ce rochie de mireasa frumoasa ai avut, felicitari. se vede din poza clar ca a costat foarte mult. daca vrei sa-mi spui si mie cat a costat si de unde ti-ai cumparat-o? o sa am si eu nunta la anul - insa se vede ca nu este foarte ieftina.

  casa de piatra.

  RăspundețiȘtergere
 3. sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. imi place siteul tau are stil insa scri in el foarte rar. felicitari si casa buna cu sotul tau

  RăspundețiȘtergere
 4. Va multumesc pentru urari! Si promit sa scriu mai des! Rochita e de la Bien Savvy /Atelier Diagonal

  RăspundețiȘtergere
 5. Va multumesc pentru urari! Si promit sa scriu mai des! Rochita e de la Bien Savvy /Atelier Diagonal

  RăspundețiȘtergere
 6. ce rochie de mireasa frumoasa ai avut, felicitari. se vede din poza clar ca a costat foarte mult. daca vrei sa-mi spui si mie cat a costat si de unde ti-ai cumparat-o? o sa am si eu nunta la anul - insa se vede ca nu este foarte ieftina.

  casa de piatra.

  RăspundețiȘtergereTe invit sa aduci o nota cu stil prin comentariul tau! Comentariile spam nu sunt aprobate.