Fashion covers - septembrie 2010
Pentru debutul lunii Septembrie, am ales pentru voi cele mai spectaculoase coperti si pictoriale ale revistelor de fashion. Inca nu m-am decis daca preferata mea este Miranda Kerr in Vogue Italia sau pictorialul din Vogue Rusia, in care un porcusor poarta bijuterii.

Cel mai exploziv este pictorialul Mirandei Kerr din Vogue Italia. Pornind de la premisa ca nuditatea vinde, Miranda Kerr arata in Vogue Rusia mai mult decat a arata vreodata in show-urile Victoria's Secret.Restul de poze NSFW (not suitable for work) le puteti vizualiza aici


Nu m-am decis inca daca imi place sau nu. Cert e ca pictorialul Vogue Rusia (care o are pe coperta pe Natalia Vodianova) e inedit. Cat de in regula e sa rimelezi un porc sa ii faci unghiile (pardon copitele cu oja) si sa il impodobesti cu bijuterii scumpe? Ramane sa raspundeti voi la aceasta intrebare.

Sa fie recurs oare editorii Vogur Rusia la vreun mesaj moralizator sau e doar o modalitate de a atrage atentia?
Bianca Balti e cover-ul revistei Harpers Bazaar Spania si ne da o lectie de 70s revival.
Halle Berry pe coperta Vogue USA, cu un nou look, un bob inversat, desprins parca din "febra" anilor '50.
Elle Romania o are pe coperta pe Diana Dondoe.


Foto

Reteta "nuditatea vinde" a fost preluata si de Elle Norvegia, iar True Blood de pe coperta Rolling Stones Septembrie poate fi pentru unii socant. Intrucat ar putea consitui continut ofensator va invit pe voi sa le cautati pe Google.