Miss Universe 2010 - Rochii de searaAnd the winner is...Miss Mexic. In varsta de 22 de ani, reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete a castigat titlul frumusetii supreme in cadrul celei de a 59 editii a Miss Universe. Pe lolcul doi s-a clasat Miss Jamaica, Yendi Philipps , iar pozitia a treia a podiumului a fost ocupata de Miss Australia, Jenista Campbell.

Vecinii nostri ucrainieni s-au clasat pe locul patru, in timp ce Miss Filipine, Venus Raj, considerata favorita competitiei, a ocupat locul 5. Reprezentanta Romaniei nu s-a calificat in finala, desi initial se numara si ea printre favoritele concursului. Daca nu putem atinge standardul de frumusete impus de Miss Universe, ne putem totusi inspira din rochiile de seara cu care concurentele au defilat pe scena concursului.


Castigatoarea Miss Universe, Jimena Navarrete a obtinut cel mai mare punctaj la proba rochiilor de seara si s-a clasat a doua in etapa costumului de baie.

Foto


Mai jos, cateva din rochiile de seara care au impresionat in cadrul etapei preliminare a competitiei Miss Universe 2010.

Foto