Zara toamna iarna 2010 / 2011
Zara, poate cel mai de temut concurent al nou intratului H&M, pe piata romaneasca a facut publice imagini cu cateva din propunerile pentru toamna 2010. In Lookbook-ul de toamna, Zara a inclus cateva look-uri de inspiratie pentru alegerea tinutei de toamna si iarna


Stilul Zara este unul eclectic: influente etno, poncho-uri, fuste scurte, ciorapi peste si sub genunchi, salvari, jeansi evazati, pantofi barbatesti, jachete camel botine cu platforma, patofi kitten heels cu toc de maxim 5 cm, ghete desprinse din stilul military, fuste inspirate din moda anilor '60 - '70, combinatii monocromatice dar si trictoaje cu model.

De altfel, asa cum ne-a obsinuit prin colectiile precedente, Zara reuseste sa surprinda tendintele de baza ale sezonului toamna iarna 2010 / 2011, insiprandu-se din propunerile marilor case de moda pentru sezonul rece. Iata care sunt trendurile cele mai in voga ale sezonului rece, regasite in colectia Zara:


Jacheta camel


Populara pe podiumuri inca din sezonul trecut, se regaseste si in colectia Zara, fiind piesa de rezistenta a acesteia


Fuste inspirate din moda anilor '50 - '60

Fustele trei sferturi, in forma de A, lungi pana la glezne sunt unul din must have-urile sezonului, fiind piesa de rezistenta a unor case celebre precum Louis Vuitton.
Combinate cu pulovere trictotate si accesorizate cu curele late menite sa marcheze talia sau cu pulovere largi, fustele din colectia Zara reusesc sa creeze look-ul perioadei '50 - '60.

Sosete peste genunchi


Un trend concurent pentru deja "clasicele" cizme peste genunchi, sosetele over the kne s-au impus in tendintele toamnei 2010. Zara le integreaza inr-un look jucaus, foarte casual, aproape scolaresc.
Sosetele pana la glezna


Purtate pe sub o pereche de botine platforma, cu toc grosCamasi cu guler inalt


Unul din must have-urile sezonului, se regaseste si printre propunerile Zara pentru toamna iarna 2010 - 2011
Influentele etno, transpuse in tricotaje inedite

Foto: Zara - Fashionising