Elle UK: 25 de piese vestimentare la moda in toate timpurile
Editia de Septembrie a Elle UK propune cititoarelor un pictorial senzational. Fashion editorial-ul recreaza atmosfera unuia din filmele mele favorite "Si caii se impusca, nu-i asa?" Pe fondul decorului Marii Depresiunii din Statele Unite, cei de la Elle prezinta cele 25 de piese vestimentare, look-uri cheie, ce au infruntat lupta cu timpul si au ramas in continuare la moda.


In rolul principal al acestui pictorial, lansat cu ocazia a 25 de ani de British Elle, e nimeni alta decat Coco Rocha.
Fotografiile, realizate de David Vasiljevic reusesc sa captureze aerul pin up al perioadei '50-'60, dar si atmosfera tensionata din filmul ce a constituit insipiratia imaginilor.

Insipratia pictorialului isi are sursa in pelicula "They shoot horses, don't they"? (Si caii se impusca nu-i asa?) - un film cult plasat in perioada Marii Depresiuni din Statele Unite. Filmul, ecranizat de Sydney Pollack dupa romanul omonim al lui Horace McCoy, prezinta povestea unui maraton de dans cu o miza mai mult decat tentanta: 50.000 de dolari. Pentru asta concurentii trebuie sa danseze fara oprire, pana la epuizare, zile intregi. Pentru rolul principal din film , Jane Fonda a fost nominalizata la Oscar.

Revenind la pictorialul aniversar Elle, iata care sunt cateva din look-urile cheie, in fashion all time, propuse de stilisti:Jacheta de piele


The blue jeans


Pantalonii tigareta

Rochia neagra


Camasa alba

Jacheta camel


Trenciul


The it bag
Puloverul negru din casmir
Sacoul in stil '70s

Mai multe imagini pe pagina oficiala de Facebook a lui Coco Rocha