MTV Video Music Awards 2010 - tinutele de pe covorul rosuEditia din acest an a premiilor MTV a apartinut fara indoiala lui Lady Gaga. Castigatoare a opt premii, Lady Gaga a socat, facandu-si aparitia intr-o rochie din carne. Si Cher a produs surprize, insa mult mai soft, aparand la 64 de ani intr-un costum semi-transparent din dantela, mulat pe corp.

Lady Gaga , marea castigatoare a galei MTV Video Music Awards 2010 si-a confirmat inca o data statutul de excentrica. Pentru eveniment, a ales trei tinute.
Pe covorul rosu, Lady Gaga a optat pentru o rochie Alexander McQueen.In momentul decernarii premiilor, Lady Gaga a purtat o rochie din carne, accesorizata cu poseta din carne, pantofi din carne si o... palarie din carne. "Nu am crezut ca ii voi cere vreodata lui Cher sa imi tina poseta de carne" au fost cuvintele starului odata cu decernarea premiului de catre "veterana" Cher.


Pentru cei obsinuiti cu extravagantele lui Lady Gaga, aparitia de la VMA 2010 nu e deloc suprinzatoare. Doar Lady Gaga a aparut de curand pe coperta Vogue Hommes Japonia intr-un bikini din carne, ceea ce a dus la proteste explicite din partea PETA si a altor organizatii de protectie a animalelor.
Problema nu e nici controversatul pictorial si nici aparitia carnoasa de la VMA. Problema e ca de data aceasta Lady Gaga nu reuseste sa isi justifice extravaganta, iar gestul ei pare mai mult decat deplasat. O explicatie de genul: "daca nu luptam pentru drepturile noastre, vom ajunge sa avem la fel de multe drepturi precum carnea de pe oase", din pacate nu ma ajuta sa inteleg "metafora". Si asta imi intareste ideea evidenta sper si pentru voi, ca de fapt Lady Gaga - pe care in trecut o laudam - nu e postmoderna,ci doar kitschoasa, nu are niciun mesaj de transmis, ci vrea doar sa fie bagata in seama, chiar cu riscul de a ne provoca cosmaruri scabroase.


In cazul in care vreti sa va inspirati din tinutele de covor rosu de la VMA pentru o iesire in club (singura directie in care puteti utiliza look-urile de mai jos), iata cateva din tinutele alese de starurile americane. Exceptie face Coco Rocha, care in primul rand nu e din USA si in al doilea rand a optat pentru o tinuta ultra-eleganta.