Tendinte toamna iarna 2010 / 2011 - pulovere si curele
Una din combinatiile esentiale ale sezonului toamna iarna 2010 / 2011 mizeaza pe accentuarea taliei. Curelele subtiri, late sau chiar sforile sunt accesoriile ce pot transforma banalul pulover intr-un outfit memorabil. Mai jos, cele mai reusite combinatii de acest gen.

Designerii au revigorat in acest sezon o combinatie pe care la un moment dat o credeam uitata: sweater-ul si cureaua. Ipostaze de sweater dressing (pulovere lungi ce depasesc linia soldurilor) regasim in majoriatea colectiilor ready to wear toamna iarna 2010 / 2011.

Fie ca vorbim de pulovere lungi, sau pulovere ce abia depasesc linia taliei, designerii au transformat cureaua intr-un must have. Cu siguranta va aduceti aminte de curelele late si puloverele lungi pe care le purtam in urma cu cativa ani.

Ei bine, in acest sezon, cureaua ca modalitate de accentuare a taliei devine mai versatila din punct de vedere al lungimii, culorii si texturii.

Daca in trecut vorbeam doar de curele si brauri oversized, in acest sezon sunt la moda si curelele inguste sau medii. Iar pentru un fashion statement, linia taliei poate fi accentuata cu o sfoara: nu e doar o extravaganta de podium, ci un trend in devenire pe strazile marilor capitale ale modei.

Cacharel

Banana Republic

AkrisGivenchyChloe


CeruttiLoeweKokosalakiKenzoIssey MiyakeIsabel MarantVionnetVanessa BrunoTim HamiltonSonia RykielMaison Martin Margiela


D&G
Look-uri similare se regasesc si in colectiile retailerilor H&M, respectiv Zara:

Foto via