V Magazine cauta modele


Daca intamplator locuiesti in SUA, putin probabil sa se intample asta daca citesti blogul meu, afla ca V Magazine cauta modele obisnuite, care vor aparea in preview-ul dedicat sezonului Primavara 2011.

De ce a meritat sa mentionez o stire valabila doar pentru femeile din SUA? Pentru ca V Magazine este revista care a avut curajul sa pozeze modele plus size, adica un pic  mult mai plinute decat manechinele profesioniste.
Pictorialul cu pricina, pe care il puteti vizualiza aici, a starnit controverse si comentarii in lumea intreaga, nu numai pe blogul meu.


Si de data aceasta, V Magazine cauta modele apropiate de dimensiunile reale ale femeilor din ziua de azi, adica orice dimensiune numai 90-60-90 nu.

Ne asteptam asadar la un nou pictorial controversat, de data aceasta cu femei normale si nu cu vedete. Ideea nu este originala 100%. In trecut am scris ca si Marks & Spencer recruta la un moment dat din randul clientelor, modele plinute

Si pentru ca va fi vorba de un overview al colectiilor de primavara 2011, ma intreb daca se vor inspira in alegerea tinutelor de aici?