O noua destinatie de shopping - Zara a deschis cel mai luxos magazin al sau, in Roma


Un motiv in plus de bucurie pentru dependentele de shopping peste hotare. Zara a deschis un nou magazin la Roma, de altfel cel mai impresionant outlet al brand-ului. Magazinul din Roma, inaugurat pe 10 Decembrie functioneaza intr-un fost palat de pe celebra artera Via del Corso. Palazzo Bocconi, proiectat de arhitectul Giulio de Angelis in 1887 este o cladire ce imbina stilul neo-clasic cu elemente renascentiste.

Zara, brand recunosct un plan mondial ca fiind mai aproape de low end market decat de piata destinata consumatorilor cu foarte multi bani, isi asociaza in acest fel numele cu o locatie de lux. O strategie interesanta de marketing, pe care grupul Indintex a aplicat-o si in cazul altor magazine Zara. Mai jos, primele imagini din cel mai luxos magazin al Zara.

Magazinul de pe Via del Corso este cel de-al treilea din Roma si al treilea cel mai mare magazin Zara dupa cele din Atena si Barcelona.

Magazinul de pe Via del Corso e structurat pe 5 niveluri si are in centru un atrium imens.

Potrivit Weblog, magazinul va fic el mai eco-friendly din grupul Inditex, fiind proiectat in asa fel incat sa utilizeze cu 30% mai putina energie decat un magazin obsinuit si cu 70 % mai putina apa.
Foto si date despre arhitectura magazinului gasiti aici