Agent Provocateur primavara vara 2011


In nisa brandurilor de lenjerie intima, totul se cuantifica in unitati de sexualitate senzualitate si idei geniale de marketing. Agent Provocateur e trend setter in doemniu. Campaniile lor de marketing sunt atat de sexualizate  incat te intrebi cine e consumatorul final? Vedeta colectiei de lenjerie primavara vara 2011 este actrita si cantareata franceza Josephine de Baume. Aceasta apare intr-un filmulet provocator, ce exploateaza tema voyeurismului? Totul pentru marketing, evident. Altfel nu imi imaginez ce femei normala ar face aerobic prin casa, purtand o lenjerie atat de sexy.

Videoclipul de promovare a colectiei Agent Provocateur imi aduce aminte de o alta reclama ce a aprins "fanteziile" parizienilor. reclama pentru brandul de lenjerie Aubade.

Initial, clipul Agent Provocateur, infatisand-o pe Josephine de Baume filmata prin fereastra unui hotel in timp ce se dezbraca, a fost postat pe Youtube drept opera a unui cameraman amator, sub titlul Mark's Ronson Girlfriend. Suficient cat sa suscite latura voyeuristica a oricarui privitor. Ulterior, brandul Agent Provocateur a revendicat filmuletul care evident,  intre timp devenise viral. Iata cum se face marketing in era Youtube. Deoarece t imaginile din clip contin scene considerate de unii drept sexualitate explicita, va invit sa urmariti filmul direct pe Yotube, aici