Posete primavara vara 2011 - Burberry brights


Inainte de debutul calendaristic al fiecarui anotimp exista o categorie de persoane care doresc cu tot dinadinsul sa afle din timp ce se poarta, care e culoarea la moda, care sunt tendintele, se mai poarta o anumita culoare sau o inlaturam pe veci din garderoba?

In definitiv, nu e nimic rau in a-ti dori sa te ancorezi in niste date concrete. Problema cu moda e ca nimic nu e exact. Dincolo de prescriptiile standard, sfaturile stilistilor, reclamele subliminale ale retailerilor, sursele de inspiratie ale designerilor, felul in care ne imbracam e expresia personalitatii noastre. Pentru ca ma plasez mai aproape de psihologie decat de consultanta vestimentara, insist pe ideea ca in ciuda tendintelor, outfit-ul potrivit e cel care te reprezinta, cel in care te simti cel mai bine, fara a leza insa regulile bunului simt si ochii privitorilor.

Si ca sa le raspund celor care ma intreaba care e culoarea la moda anul acesta o sa le spun doar atat. In primavara vara 2011 se poarta culoarea, multa culoare. Dovada, ad campaign-ul Burberry.


Si daca imaginile nu sunt suficient de sugestive si aveti in continuare nevoie de "dovezi" - culoarea anului 2011 a fost declarata in mod oficial: rozul. Mai multe detalii aici.
In plus, tendintele sezonului primavara vara 2011 ne permit sa optam pentru combinatii electrizante, culori cat mai indraznete si texturi metalice. Mai multe despre asta aici.

Foto : Burberry