Reduceri de sezon in marile oraseDe astazi, incepe in mod oficial perioada soldarilor. Timp de 45 de zile, marile magaqzine isi vor
vinde la pret redus articolele din colectia toamna iarna 2010. Intrucat despre reducerile la Zara si la Mango am mai scris, m-am gandit sa va ajut cu un articol din Gandul, care centralizeaza situatia reducerilor in marile orase ale tarii.

In Bucuresti, printre brandurile si retailerii care au anuntat reduceri se numara Bata, Mini-Prix, Piazza Italia, Marks & Spencer, Zara, Zara Home, Pull end Bear, Berrshka, Hugo Boss, Mango, Desigual, Il Passo, Dockyard, Alfredo Shoes, SC Grup Industrial Alca SRL, Stradivarius, Okaidi, Kiabi La Femme/

Potrivit Gandul, la Iasi La Il Passo, Marionnaud, FOX, House of Art, Ravioli sau Sofiaman pot fi cumpărate haine ori articole de încălţăminte cu preţuri sub un 100 de lei. Reduceri de până în 50 la sută au fost făcute de magazinele Bata, Be in time, Best, Hestia Elite, HV Street, Il Bimbo, Ioana Shoes, Motor, Nichi, Springfield, Steilmann sau U-Man.

In Brasov, 16 firme vor practica reduceri cuprinse intre 10% si 70% fiind vorba de articole de imbracaminte, incaltaminte, parfumuri, cosmetice, bijuterii dar si electronice si electrocasnice.