Cum asortam cele mai indraznete culori ale primaverii?


A inceput sezonul culorilor care ne scot din anonimat. Milka si Jacobs iti propun o combinatie vibranta: verdele exuberant completat de movul indraznet. Cum ai putea iesi mai bine in evdienta decat subliniindu-ti outfit-ul cu unul din accesoriile oferite in cadrul campaniei "Daruiesti,Primesti"?


Vestea buna este ca alegerile cromatice indraznete vor fi premiate. Poarta unul dintre accesoriile oferite in cadrul campaniei - esarfa, brosa sau sacosa - iar cand te vei intalni cu promoterii Milka si Jacobs, acestia te vor premia pe loc cu vouchere consistente de shopping, tablete Milka si pachete de cafea Jacobs.

Detalii despre concurs si prezenta caravanei Milka si Jacobs poti gasi pe pagina dedicata de Facebook http://www.facebook.com/daruiestiprimesti. Concursul continua pana pe 15 Mai si pe Coffeechat, unde se pun in joc 10 cafetiere Rowenta si 50 de pachete Milka&Jacobs.


Inca nu am decretat culoarea mea favorita,dar accesoriul meu preferat este cu siguranta esarfa. Astept parerile voastre legate de moduri chic de accesorizare a esarfei Milka Jacobs si opinia voastra privind combinarea celor doua culori.

Piesele vestimentare cu stil, sunt in tonurile campaniei.

Foto via