Magazinul H&M din Brasov se deschide pe 20 AprilieCeea ce era deja o evidenta, se confirma. Magazinul H&M din Brasov, se va deschide pe 20 Aprilie, la ora 11.00, in Unirea Shopping Center Brasov. Ca si in cazul magazinelor din Bucuresti, in ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor pimi un fashion card de 80 de lei care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania.


La mai puţin de o lună de la deschiderea primului magazin în Bucureşti, H&M îşi face intrarea pe piaţa de fashion retail din Braşov şi inaugurează magazinul din Unirea Shopping Center, din 20 aprilie.

Situat în cadrul centrului comercial Unirea Shopping Center, magazinul H&M din Braşov va include mai multe concepte – de la articolele de zi cu zi până la piesele clasice reinterpretate, colecţii pentru femei (inclusiv măsuri XXXL), bărbaţi şi adolescenţi, accesorii şi lenjerie intimă pentru femei şi bărbaţi.

O dată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Braşov se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie H&M - Conscious Collection. Noua linie pentru femei, bărbaţi şi copii este realizată din materiale ecologice şi care nu afectează mediul, cum ar fi bumbacul organic, TENCEL ® şi poliesterul reciclat. Colecţia inspirată de una dintre cele mai semnificative culori ale primăverii, albul, în toate nuanţele sale, propune un look minimalist şi personalizat.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 RON pentru rochii pentru fete, 59,90 RON pentru pantaloni scurţi sau topuri, sau 129.90 RON pentru sacouri bărbăteşti.

Foto: primul magazin H&M deschis in Romania via Ziarul Financiar