In Vogue: The Editor's EyeIn  septembrie 2007, editia americana a revistei Vogue lansa cel mai voluminos numar din istorie, "The September Issue", cu nu mai putin de 840 de pagini. Pregatirea numarului a durat opt luni de zile si a fost surpinsa pe pelicula in documentarul cu acelasi nume. Filmul surpinde influenta pe care celebra Anna Wintour  o are in lumea fashionului dar si viziunea oarecum antitetica asupra modei a unuia dintre cei mai consacrati editori Vogue US, Grace Coddington, care la 71 de ani ocupa pozitia de Creative Director in cadrul revistei.

In 2012, Vogue a celebrat 120 de ani de la infiintare. Prin numarul din Septembrie 2012 a batut recordul setat anterior, devenind cea mai voluminoasa editie din istoria revistelor de fashion.

Finalul lui 2012 va aduce pe ecrane un documentar despre editorii Vogue, cei care reprezinta de fapt arma secreta a revistei. In seria produsa de HBO apar editori precum Polly Mellon, Carlyne Cerf de Dudzeele, Tonne Goodman, Camilla Nickerson, si Grace Coddington. Faptul ca editorul sef Anna Wintour apare doar in plan secund a alimentat speculatiile conform carora aceasta urmeaza sa paraseasca revista, dupa 24 de ani la carma revistei.

Seria HBO In Vogue: The Editor's Eye va putea fi vizionata incepand cu 6 Decembrie.