Zara, cel mai recent brand major, care isi deschide magazin online in Romania

Zara, cel mai recent brand major, care isi deschide magazin online in Romania


Brandul Zara, parte a retailerului spaniol de fashion Inditex, va lansa in aprilie magazinul online din Romania, dupa ce grupul a introdus anul trecut platforma online pentru Pull&Bear.

"Grupul continua sa-si extinda platforma online la nivel global. Anul trecut au avut loc lansarile online ale Zara, Massimo Dutti si Zara Home in Canada, Zara in Rusia si Pull&Bear in Romania. De la inceputul anului, s-a deschis Zara.com in Grecia, iar in urmatoare saptamani se va lansa in Romania, iar in toamna/iarna in Coreea de Sud si Mexic, cand grupul va fi online pe 27 de piete", se arata intr-un raport al Inditex

Inditex este prezent pe piata romaneasca cu sapte din cele noua branduri din portofoliu, respectiv Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti. Grupul nu a adus pe piata locala magazinele Zara Kids si Uterqüe.

Anul trecut, Inditex a deschis 10 magazine in Romania: cate unul Zara, Pull&Bear, Oysho si Zara Home si cate doua Massimo Dutti, Bershka si Stradivarius. Astfel, reteaua grupului a ajuns la 98 de magazine pe piata locala.