Ola - I'm In Love

DOG MUSIC B.P.M. prezinta in exclusivitate single-ul I’m in love, al artistului suedez OLA.
Dupa ce a cucerit publicul suedez, Ola a surprins piata internationala prin unicitatea artei sale, fiind premiat cu discuri de aur si platina.

In muzica, drumul catre succes este intotdeauna imprevizibil, dar cei ce reusesc risca mai mult.
In 2010, Ola si-a infiintat propriul label deoarece nu mai dorea sa aiba limitarile artistice impuse de casele de discuri majore, unde acesta era semnat.

Ola marturiseste ”Am inceput fara nicio experienta si faceam ceea ce mi se spunea, impingandu-ma incetul cu incetul sa imi pierd pasiunea pentru muzica. Am simtit cu adevarat ca nu aveam nicio optiune: ori incepeam sa fac muzica cum imi doream eu, ori nu mai faceam deloc”. De aceasta data, a pornit de la zero, punand la indoiala totul. Pentru o perioada, nici nu mai exista discutia unui nou album. ”Am ajuns la concluzia ca vroiam sa fac un efort serios, din toata inima sa imi creez propriul spatiu, unde puteam fi pur, liber si corect mie insumi, fara nicio obligatie fata de nimeni. Cu libertatea de care dispun astazi cred ca e usor sa iti urmezi propria directie si imi pot dezvolta liber calitatile artistice. Astfel, Ola a reusit sa starneasca interes si admiratie in intreaga lume.

Single-ul I’m In Love a ajuns in Top 10 in mai multe tari Europene, obtinand doua discuri de platina in Italia.

Patrick Moxey, directorul de la Ultra Records afirma: ”Ola este un artist extrem de talentat si are toate calitatile pe care le intruneste un pop star.”

Mihai Constantin, directorul casei de discuri Dog Music B.P.M. declara: ”Ola se potriveste foarte mult cu conceptul nostru de marketing. Este un artist care si-a cladit drumul in industria muzicala asemanator cu cel al casei noastre de discuri. Ola este printre singurii artisti internationali care comunica permanent cu casele de discuri ce il reprezinta. El se defineste prin profesionalism, creatie si talent, fiind unul dintre cei mai valorosi artisti exclusivi al casei de discuri Dog Music B.P.M.”


Piesa I’m in love portretizeaza viziunea lui Ola, aceea de a-si creea o imagine proprie unde imaginatia si libertatea lui de exprimare sa fie apreciata pentru ceea ce reprezinta. Si a reusit! I’m in love a atins peste 18 milioane de vizualizari, fiind pozitionat pe locul 10 in multe tari Europene si premiat cu doua discuri de platina in Italia.


Ola dovedeste ca pasiunea pentru muzica nu trebuie sa aibe granite si intotdeauna poti sa urmezi ceea ce te reprezinta. Apasati Play pentru a vedea videoclipul de pe YouTube!