Cele mai mici preturi la haine. Sute de produse in oferte la AMA Fashion

Magazinul online www.amafashion.ro aduce clientilor sai un Black Friday cu totul special. In campanie vor intra peste 1500 de produse cu reduceri de pana la 50%.


La Ama Fashion reducerile de Black Friday iti vor permite sa iti innoiesti garderoba pentru sezonul rece cu cheltuileli minime. Oferta de Black Friday include atat colectia de imbracaminte, incaltaminte si accesorii Ama Fashion dar si colaborarile cu branduri romanesti cum ar fi Bad Axel, Helen, Modas, Clarette, BRN of London, Anca Stanila, Clarres, Sweet Rose of Mine. Iti vei putea astfel achizitiona un palton nou din lana, o rochie de seara sau pentru birou, o pereche de cizme, o poseta din piele naturala sau, de ce nu, toate acestea deoarece preturile vor fi irezistibile.

Acum este momentul perfect pentru a-ti innoi garderoba cu piese cheie la cele mai bune preturi. Reducerea se aplica la cele peste 1500 de produse selectionate, in limita stocului disponibil si este valabila incepand cu data de 21 noiembrie 2014 ora 00:00. Poti accesa reducerile folosind urmatorul link: http://www.amafashion.ro/black-friday.

Ama Fashion este singurul magazin online cu produse fabricate exclusiv in Romania. Colectia Ama Fashion cuprinde articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de dama de cea mai buna calitate fabricate in atelierele cu traditie din Romania, dar si articole destinate copiilor.