Sedinta foto pe picioroange, la "Supermodels by Catalin Botezatu"

Sedinta foto pe picioroange, la "Supermodels by Catalin Botezatu"


Dupa ce au primit instructajul de la un acrobat profesionist, elevii lui Catalin Botezatu au avut parte de o sedinta foto spectaculoasa, pe picioroange. Desi trebuie sa te antrenezi intensiv, timp de cateva saptamani, pentru a avea stabilitate pe picioroange, Catalin Botezatu a fortat nota, ogligandu-i pe concurentii de la "Supermodels by Catalin Botezatu" sa reuseasca acest lucru in cateva ore.

Panica s-a instalat rapid printre concurenti, iar primele reactii nu au intarziat sa apara. "Decat sa imi risc sanatatea si sa patesc ceva grav, mai bine renunt", a spus Gabriela Prisacariu, una dintre aspirantele la statutul de Supermodel.

Desi i-a incurajat pe intreaga durata a sedintei foto, mentorul lor a marturisit ca aceasta este una dintre cele mai grele probe, dar si periculoasa in acelasi timp.

"Am emotii cu aceasta proba pentru ca este una foarte dificila; as putea spune ca ei sunt propriile lor papainoage. Este o proba extreme de periculoasa si nu as vrea ca cineva sa pateasca ceva rau", a povestit Catalin Botezatu.