Salma Hayek a pozat topless, la 48 de ani

Salma Hayek a pozat topless, la 48 de ani


Actriţa Salma Hayek a pozat topless, recent, pentru revista „Allure“ şi spune că, la vârsta sa - 48 de ani -, să se dezbrace în faţa unei camere video este un lucru foarte incitant şi eliberator, informează sit-eul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Imaginea apărută în cel mai recent număr al revistei „Allure“ este una alb-negru, iar actriţa - care apare şi pe coperta publicaţiei - spune că este una incitantă.

În fotografie, Hayek apare acoperindu-şi sânii cu mâinile. „Credeam că mâinile mele sunt mai mari. Sunt mari, dar nu suficient de mari pentru a-mi acoperi sânii. Au acoperit suficient, dar, în mintea mea, ei acopereau mai mult“, a spus Salma Hayek.

„Este important să te simţi liberă... şi, la vârsta mea, este incitant să poţi să mai faci astfel de fotografii“, a adăugat vedeta.


În interviul acordat pentru revista „Allure“, Salma Hayek vorbeşte şi despre cel mai prost sfat pe care l-a primit privind îngrijirea corpului şi a chipului: „Ar trebui să începi un tratament cu botox“. „Când eram tânără, au încercat să-mi vândă ideea că, dacă încep atunci, nu voi face riduri“, spune aceasta, adăugând: „Slavă domnului că nu am făcut acest lucru“ afirma Adevarul ca sursa media citata.