Agnes Toma lanseaza noua colectie de rochii de mireasa, WHITE WILD ROSE

Agnes Toma lanseaza noua colectie de rochii de mireasa, WHITE WILD ROSEAgnes Toma lanseaza noua colectie de rochii de mireasa, WHITE WILD ROSE

Agnes Toma lanseaza noua colectie de rochii de mireasa, WHITE WILD ROSE, in cadrul celui mai stilat targ de nunti al anului – EXPOMARIAGE, ce se desfasoara in perioada 15-17 ianuarie, in cadul J W Marriott Bucharest Grand Hotel.
Intr-o atmosfera selecta, de inalta tinuta, va asteptam sa ne fiti alaturi la prezentarea colectiei COUTURE 2016 in cadrul BUCHAREST BRIDAL FASHION SHOW, 17 ianuarie, ora 15.00, salon D, Grand ballroom. Show-ul va contine varful de gama al colectiei de rochii de mireasa si rochii de seara AT pentru acest sezon.

Concept
...o colectie in care ROCHIA DE MIREASA este pretextul pentru o noua exprimare. Poetica. De aceasta data rochia de mireasa este vazuta ca nevoie de poezie. Poezia vietii. Fiorul. Visul. Sublimul... Materializare suava si plina de intelesuri ascunse, subtile...
Creatia Agnes Toma inseamna in primul rand AUTENTIC. Nevoia de adevar. Acel adevar profund al fiintei, surprins, exprimat in forma sa cea mai delicat-inefabila - poezia... O poezie a iubirii!

Dragostea. Inflorirea unica, atat de puternica, atat de sensibila, atat de vulnerabila... Mereu, atat de pura! ... White, Wilde Rose! ...Dar si salbatica, intotdeauna! Nesupusa, tanjind mereu dupa libertate, visand la zbor! Plutind, in imaginatie, asemeni ingerilor...

Noua mireasa Agnes Toma este despre poezie si dragoste. O creatie AT care vibreaza! Vie, spontana, generoasa. Suava, delicata, dar plina de forta si indrazneala in acelasi timp. Uneori obraznica, pe alocuri... Nevoia de adevar, de autentic, care te face sa vrei mereu mai mult... Sa risti. Sa-ti asumi sa deranjezi putin, sa contrariezi uneori... Dar puterea, adevarata forta, rezida din a fi mereu viu, intr-o reinnoire continua, intr-o redescoperire de sine fara sfarsit!! Manifestand adevarul si viata in forme mereu noi, proaspete, alese cu grija, cautate indelung, rafinate, prin mijloace delicate... Asemeni poeziei, arta inefabila, ca si muzica...

Noua prezentare AT te va face sa simti ca ai patruns putin in atelier, acolo, in inima creatiei. Esti invitat! Invitat sa participi la creatie – oaspete pretios, mult-asteptat! Vei simti emotia, fiorul, bucuria, frumusetea, ... Dar si nelinistea, cautarea, pe alocuri stangacia, chinul... Poate nopti nedormite, deznadejde, abandon, revenire... Spontaneitate! Sau acea atingere de aripa a ingerului care te face sa te ridici iar, din nou si din nou!... Adica tot ceea ce face o creatie sa fie intotdeauna frumoasa: viul din ea! Ca un instantaneu, furat direct din sufletul sensibil al lumii – poezia... Sufletul. Sau portia de divin prinsa in lucru, in mestesug. Atentia devotata, alegeri, migala, dar si exuberanta, idee, inovatie, sclipire – toate la un loc, in fiecare rochie, in fiecare creatie!... Intalnirea spiritului cu materia, prin inima, mintea si mana omului – totul atins de gratie! Exprimat prin poezie... O poezie a formei, a detaliului, creata cu dragoste, atentie si ...zambet pentru mireasa moderna si sofisticata a zilelor noastre!

Despre colectie
Inspiratia colectiei de rochii de mireasa vine din natura, din cel mai viu, pur si frumos element floral – TRANDAFIRUL. Acesta este exprimat grafic prin imprimeuri florale pastelate, realizate pe organza spumoasa din matase naturala, prin tesaturi precum dantela Chantilly de ultima generatie, tulle brodat cu elemente florale stilizate sau tulle cu efect de flori in relief, toate imbogatite cu broderii ultra luxury, lucrate manual, cu flori si trandafiri tridimensionali handmade, sau aplicatii pe tulle.

Mireasa Agnes Toma a anului 2016 isi va regasi preferintele in siluete diverse si surprinzatoare, cu elemente minimaliste si geometrice in contrapunct cu o abundenta fermecatoare de tip boroc, broderii ultra-luxury si tesaturi pretioase, in forme clasice reinterpretate precum noua rochie printesa din organza pictata sau tulle, rochia sirena din dantela bogata sau satin duchesse, clasica forma de A, rochii scurte cu transparente sau rochii midi, ample si jucause, rochia fluida ce imbratiseaza farmecul siluetei feminine!