Posete primavara vara 2017


Inainte de debutul calendaristic al fiecarui anotimp exista o categorie de persoane care doresc cu tot dinadinsul sa afle din timp ce se poarta, care e culoarea la moda, care sunt tendintele, se mai poarta o anumita culoare sau o inlaturam pe veci din garderoba?

In definitiv, nu e nimic rau in a-ti dori sa te ancorezi in niste date concrete. Problema cu moda e ca nimic nu e exact. Dincolo de prescriptiile standard, sfaturile stilistilor, reclamele subliminale ale retailerilor, sursele de inspiratie ale designerilor, felul in care ne imbracam e expresia personalitatii noastre. Pentru ca ma plasez mai aproape de psihologie decat de consultanta vestimentara, insist pe ideea ca in ciuda tendintelor, outfit-ul potrivit e cel care te reprezinta, cel in care te simti cel mai bine, fara a leza insa regulile bunului simt si ochii privitorilor.

Si ca sa le raspund celor care ma intreaba care e culoarea la moda anul acesta o sa le spun doar atat. In primavara vara 2017 se poarta culoarea, multa culoare. Dovada, ad campaign-ul Burberry.


Si daca imaginile nu sunt suficient de sugestive si aveti in continuare nevoie de "dovezi" - culoarea anului 2017 a fost declarata in mod oficial: rozul.

In plus, tendintele sezonului primavara vara 2017 ne permit sa optam pentru combinatii electrizante, culori cat mai indraznete si texturi metalicene sunt prezentate de FashionDays.