Coafuri la moda primavara - vara 2017Intrucat lipsa de timp ne este cel mai mare dusman, va propun trei coafuri simple pentru primavara vara. Nu numai ca sunt direct desprinse de pe catwalk, dar sunt in acelasi timp sofisticate si foarte simplu de realizat. Mai jos, trei coafuri din cadrul Mercedes Benz Fashion Week, New York.

Ponytail


Parul prins in coada e poate cea mai practica coafura "inventata" vreodata. E un semn "subliminal" al tineretii ca atare avantajeaza aproape orice fizionomie. Pana in secolul 20, femeile obisnuiau rareori sa se afiseze in societate cu o coafura atat de informala. Vremurile s-au schimbat, moravurile au evoluat, iar parul prins in coada face parte atat din look-ul de birou cat si din cel de club.Alaturi de coafura conteaza si stilul vestimentar. Esti la curent cu noile tendinte in modeling ?

Coafura de mai jos este foarte simplu de realizat. Parul se usuca pe spate cu o perie rotunda. Pentru textura, varfurile se onduleaza cu ajutorul ondulatorului sau al placii.
Pompadour style


Parul cu volum pe partea frontala e un trend ce se prelungeste din sezonul toamna iarna 2009 - 2010. Parul poate fi prins simplu in coada sau intr-un coc neglijent. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati un pic mai mult volum pe partea din fata, la baza parului. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul piaptanului de tapat. Peste parul astfel tapat se suprapune un strat de par netapat, care se "securizeaza" cu o clama in asa fel incat sa nu fie afectat volumul.
Coc textural


Este combinatia celor doua coafuri prezentate anterior. Ca atare, pe langa produsele de styling pe care le folositi in mod obisnuit, aveti nevoie atat de ondulator sau placa, pentru texturarea varfurilor, cat si de un piaptan pentru tapaj cu ajutorul caruia sa conferiti volumui parului de deasupra calotei.Noua colectie Fashion Days este aici.