Tendinte moda primavara - vara 2017 femei grasute

Tendinte moda primavara - vara femei grasuteAm decis sa imi rezerv placerea de a scrie despre colectiile de primavara vara 2017, prezentate de marii designeri in cadrul New York Fashion Week, la finalul evenimentului.

Totusi nu am putut trece cu vederea un show inedit: prezentarea de moda destinata femeilor cu forme, plinute si grase. Derulata in paralel cu evenimentele de prime time ale New York Fashion Week, prezentarea este prima de acest gen inclusa in cadrul unei manifestari de moda de anvergura.

Mai jos, in imagini, tendintele primavara vara 2017 in materie de moda plus size.

Daca sunteti in cautarea unei rochii sau unui accesoriu pentru femei plinute - Maura este recomandarea mea.

Includerea prezentarii de moda in calendarul evenimentelor asociate cu New York Fashion Week este o premiera. Chiar daca pe podium nu au defilat colectii ale designerilor celebri, ci produse ale retailerului OneStopPlus, show-ul a dovedit inca o data ca si femeile cu (multe) kilograme in plus, merita sa se bucure de o avanpremiera a tenditelor in moda si de haine cu stil.

Si, e mai mult decat evident ca ele reprezinta un segment de piata in crestere, pentru producatorii de imbracaminte.

De altfel si marii designerii au marcat revenirea femeilor cu forme. Marc Jacobs si Miuccia Prada au inclus in prezentarile colectiilor toamna 2016 manechine cu siluete voluptoase.

Totusi, marile case de moda nu au aderat insa total la curentul plus size, neavand inca colectii destinate femeilor cu kilograme in plus.

Iata care sunt tendintele primavara vara 2017, in moda pentru femeile cu kilograme in plus:


Descopera cele mai noi tendinte in moda la Fashion Days

Foto